Doğru Portmanto Seçimi Nasıl Olmalı?

22-12-2021 09:42
Doğru Portmanto Seçimi Nasıl Olmalı?

Doğru Portmanto Seçimi Nasıl Olmalı?

 

Antre ve hollerde portmantolar hem dekoratif amaçlı hem de depolama alanı olarak kullanılmak için sıklıkla tercih edilmektedir. Eve girildiği zaman ilk görülen mobilya olduğu için evin tarzıyla ilgili, gelen kişinin ilk izlenimini oluşturur. Bu yüzden kaliteli bir mobilyaya sahip şık bir seçim yapmak önemlidir. Yeterli alanınız varsa dekoratif objelerle kişiselleştirebilirsiniz. Portmanto seçerken zevkinize hitap eden, aynı zamanda evin genel dekorasyonuna uyumlu, işlevsel bir model tercih edilmeli. Sizler de Variant Concept’in özgün portmanto tasarımlarını tercih ederek antrenizde şıklığı ve kaliteyi uygun fiyatlarla getirin.


Renklere Dikkat!

Antre ve holler çoğu zaman evlerin en dar ve karanlık yerleridir. Kapağı boydan aynalı modeller tercih edilerek ferah ve geniş bir görünüm elde edebilirsiniz. Renk seçimini yaparken duvarların ve kapıların rengini referans almak gerekir. Alakasız bir renk tercihi şıklıktan uzak, karmaşık bir görünüme sebep olacaktır. Ayakkabılık alanı olan modellerde dağınıklığı ve kötü kokuları önlemek için kapak olmasına özellikle dikkat etmek gerekir. Aksi halde, misafirlerinize mahcup olmanıza neden olabilecek hoş olamayan görüntü ve kokular ortaya çıkabilir.


Alanı Doğru Hesapladığınızdan Emin Olun

Alanın büyüklüğü de mutlaka göz önünde bulundurulmalı. Portmantonun yerleştirileceği yerin ölçüleri alınıp, seçim bu doğrultuda yapılmalı. Büyük alanlar için çekmece, askılık ve depolama alanın bulunduğu modeller gönül rahatlığı ile seçilebilir. Variantmobilya.com’da bulabileceğiniz Variant Berlin ABC Portmanto veya Viyana DA Portmanto farklı renk seçenekleri ile geniş antre ve holler için tercih edilebilecek ideal portmanto modellerindendir.  Daha dar yerler için ise sadece askılık ve ayna veya askılık ve depolama alanı olan 2 bölmeli modeller tercih edilmeli. Küçük bir antreye sahipseniz sitemizde Berlin BA Portmanto, Variant Viyana D Portmanto veya Berlin BC Portmanto modellerinin renk alternatiflerini incelemeden seçiminizi yapmayın. Variant mobilyanın modüler portmanto modelleriile alanınızın ölçülerine ve tarzınıza en uygun seçimi rahatlıkla yapabilirsiniz.  


Kaliteye Önem Verin

Variant Concept’in 1.Sınıf Melaminli Yonga Levha ve 1.Sınıf kenar bantları kullanılarak üretilen mobilyalarını tercih ederek, uzun yıllar severek kullanacağınız kaliteli eşyalara, uygun fiyat seçenekleriyle sahip olun.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.