Dresuar Nedir? Nerelerde Kullanılır?

14-12-2020 10:50
Dresuar Nedir? Nerelerde Kullanılır?

 

Hem İşlevsel Hem Şık Bir Mobilya Arayanlara...

Dilimize Fransızcadan geçmiş olan dresuar kelimesi, aslında bir mobilya terimi. 18. yüzyılın en gözde parçaları arasında yerini alan Dresuarlar, günümüzde farklı tasarımları ile birçok alanda kullanım sağlıyor. Yaşam alanları içerisinde göz alıcı görümleriyle dikkat çeken söz konusu mobilyalar, ev dekorasyonunun birer tamamlayıcı olarak karşımıza çıkmakta.

Peki, Dresuar Nedir? Hangi alanlarda dresuar kullanabiliriz? Dresuar seçerken hangi detayları göz önünde bulundurmalıyız?

Çok Amaçlı Bir Sehpa...

Ayakları ve genellikle çekmece gibi depolama alanı bulunan bir sehpa olarak tanımlanabilecek olan dresuarlar, duvara monte edilen yapıları ve aynalı tasarımları ile işlevsel bir kullanım sunarken aynı zamanda ortama şık bir hava katıyor. Bu noktada, söz konusu dresuarları, başta antre olmak üzere, yatak odası, oturma odası, salon ve banyo gibi bölümlerde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Şifonyer, komodin, makyaj masası gibi fonksiyonları üstlenenDresuar Modelleri, daha dinamik ve canlı bir yaşam alanı oluşturma noktasında bir hayli kararlı.

Antrenizi Yaşanır Kılın!

Antreler, bizleri ve konuklarımızı karşılayan ilk yerdir. Bundan dolayı, antrelerinizin havası değiştirmek ve karakter katmak için Dresuar Aynalı Modellerinden yararlanmak çok daha etkili bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Zira, depolama alanı sunmasıyla anahtar, şemsiye gibi eşyalarınız için de harika bir yer olacak olan dresuarlar, antrelerinizi yaşanır kılmak için ideal bir çözümdür.

Stil Sahibi Oturma Odaları...

Oturma odası; koltuk takımı, orta ve zigon sehpa, tv ünitesi ve çeşitli aksesuarlarla donatılmış, ortak bir yaşam alanıdır. Bu noktada, söz konusu alanınızda bambaşka bir dokunuş yapmak ve oturma odanızın ruhunu yansıtmak için dresuarlar eşsiz birer alternatif olmakta. Dekoratif objelerinizi yerleştirebileceğiniz ya da canlı çiçeklerinize koyabileceğiniz dresuarlar, oturma odanızda estetik bir görünüm elde etmenizi kolaylaştıracaktır.

Bu noktada, dresuar seçimi yaparken tasarım olarak evinizin tarzına uyum sağlaması, dilediğiniz havayı oluşturmanız açısından özen göstermeniz gereken detaylardan. Ahşap detayları ve modern çizgileriyle Variant Mobilya Dresuarlar, pek çok farklı tarza hitap etmektedir. Dilerseniz minimal veya modern, dilerseniz country ya da klasik...

Zevkinize ve karakterinize göre evinize boyut kazandıracak Dresuar Modelleri ve Fiyatlarına Variantmobilya.com adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.