Kitaplarınıza Yer Açın!

23-09-2020 17:22
Kitaplarınıza Yer Açın!

 

Kitaplarınız İçin Küçük Bir Ev: Kitaplık

Kimimizin hayali evinizin bir köşesinde küçük bir kütüphane oluşturmaktır. En sevdiği, ilham aldığı, bambaşka diyarlara götüren, yepyeni insanlar ile tanıştıran kitapları koyabileceğiniz bir kütüphane... Kimimizin de hayali çalışma odasına yepyeni bir boyut kazandıracak bir kitaplığa sahip olmaktır. Çalışma kitapları, defterleri ve sürekli kullandığı malzemelerini yerleştirecek, çok daha düzenli ve pratik bir çalışma ortamı oluşturabileceği bir Kitaplık...

Yaşam alanlarımızda büyük etkilere sahip olan Kitaplık Seçiminde dikkat etmeniz gerekenleri ve Kitaplık Montajının nasıl yapıldığına dair pek çok detayı sizler için bir araya getirdik.

Kitaplık Seçimi Nasıl Yapılır?

Kitaplık Alırken, ilk olarak kitaplığı hangi odada kullanacağınıza karar vermelisiniz. Oturma odası, çalışma odası, belki de yatak odası... Bu aşama, kitaplığının tarzını, boyutunu ve kullanım şeklinizi etkileyecek. O sebeple, kitaplık seçimi yaparken bu detayı atlamamız önemli.

Eğer, oturma odanızda mini bir kütüphane oluşturmak istiyorsanız seçeceğiniz kitaplığının boyutunu biraz büyük tutmanız, o muhteşem kütüphane görünümünü elde etmenize olanak tanıyacaktır. Bunun yanı sıra, oturma odanızda kullandığınız mobilyaların tarzına, seçeceğiniz kitaplığın uyum sağlaması önemli. Aksi halde, oturma odanız içerisinde kitaplığınız göze batacaktır.

Çalışma odanız için kitaplık düşünüyorsanız, depolama alanı fazla olan bir kitaplık tercih etmeniz bu konuda yapacağınız en doğru şey olacaktır. Çalışmalarınızda kullanacağınız malzemeler, kitaplar ve çok daha fazlasını kolay bir şekilde yerleştirmeniz konusunda depolama alanları oldukça işinize yarayacaktır.

Kitaplık Montajı Nasıl Yapılır?

Kitaplık montajı temel de kolay bir süreç olsa da, küçük detayları içerisinde barındırır. Bu noktada, montaja başlamadan önce gerekli ekipmanları bulundurmak ve ondan sonra kurulum şemasını en iyi şekilde takip etmek önemli. Çekiç, akülü vidalama ve duvara sabit kalabilmesi için duvar sabitleyici kitaplık montajı için ihtiyacınız olan malzemelerden.

Kitaplığını monte etmek öncelikle zemin ile sağ ve sol parçaları birleştirmeli, ardından rafların montajını yapmalısınız. Rafları yerleştirdikten sonra yan ve üst kısımlarını da monte edebilirsiniz. Eğer, kitaplığınızın depolama alanlarında kapak bulunuyorsa kapakların da montajını yaparak bu süreci tamamlayabilirsiniz. Kitaplığınızı duvara sabitlemek çok daha güvenli bir kullanım sunacaktır. Bu sebeple, montajını bitirdiğiniz kitaplığı duvarınıza sabitlemeyi unutmayın.

Modern tasarımlar ve pek çok tarz ve renk seçeneğine sahip olan Kitaplıklara Variant Mobilya online mağazamızdan ulaşabilir, Kitaplık Ölçüleri ve Kitaplık Fiyatları hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.