Küçük Alanlar, Büyük İşlevler...

27-07-2020 12:03
Küçük Alanlar, Büyük İşlevler...

 

Küçük Odalarınız için Mobilya Önerileri

Evinizi dekore ederken, küçük alanları yeterince kullanışlı hale getiremiyor olabilirsiniz. Bazen evinizin en küçük odası, bazen de dar bir alan evinizde ölü nokta olarak kalmasın diye, sizlere birkaç ufak önerimiz var. İşte, Küçük Odalarınız için Mobilya Önerileri...

Odayı Tek Fonksiyonlu Hale Getirin!

Eğer evinizde kullanamadığınız küçük bir oda söz konusu ise, bu odayı tek bir amaç için kullanmak çok daha doğru bir adım olacaktır. Dilerseniz, odanın bütün duvarlarına kitaplık monte ederek, evinizde mini bir kütüphane oluşturabilir, dilerseniz de kıyafetlerinizi koyabileceğiniz dolaplar alarak küçük bir giysi odası elde edebilirsiniz. Bunlarla birlikte, eğer evinizde kendinize ait bir çalışma köşeniz bulunmuyorsa bu alan harika bir çalışma odası olacaktır. Bu noktada, sizin ihtiyacınız olan tek şey, pencerenizin önüne yerleştireceğiniz; depolama alanı olan, fonksiyonel tasarımlara sahip bir çalışma masası.

Çok Amaçlı Mobilyalar ile Kullanışı Alanlar

Küçük alanlarınız için çok amaçlı mobilyalar tercih ederek söz konusu alanlarınıza hayat verebilirsiniz. Birbiri içerisine geçen zigon sehpalar ve depolama alanı sunan koltuklar ile hem alandan tasarruf edebilir, hem de fazla eşyalarınız için depolama alanı oluşturabilirsiniz. Bu noktada, minimal tasarımlara sahip mobilyalar, ihtiyaç duyduğunuz ortamı elde etmenizde sizlere destek olacaktır.

Hem Görsel Hem Fonksiyonel Raflar

Dar alanlarınıza veya odanızın kullanılmayan herhangi bir köşesinde duvar rafının estetik görünümü ve fonksiyonelliğini kullanabilirsiniz. Birbirinden şık tasarımlara sahip raflar, boş duvarlarınıza detay katarken, sunduğu depolama alanı ile fazlasıyla işinize yarayacaktır.

Açık Renkli Mobilyalar ile Odanızı Boyutlandırın

Açık renge sahip mobilyalar, minik alanları olduğundan daha geniş gösterecektir. Söz konusu küçük odalarınız için Mobilya Seçimi Yaparken, açık renkte olmasına özen göstermelisiniz. Bej tonları, açık kahveler ve beyaz bu alanda tercih edebileceğiniz renk alternatiflerinden.

Küçük Odalarınızı Aydınlatmalar ile Ferahlatın

Küçük alanlarınıza yapacağınız en büyük yanlış, odanızı yeterince aydınlatmamak olacaktır. Işıksız bir ortam olduğundan daha küçük veya dar görünecektir. Bundan dolayı, odanıza iyi ışık verecek bir aydınlatma edinmelisiniz.

Modern tasarımları ve sunmuş olduğu depolama alanları ile sizlere aradığınız etkiyi yaratacak Mobilya Çeşitleri, Variant Consept online mağazamızda sizleri bekliyor.

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.