Oturma Odanıza Yön Veren Detaylar

16-06-2020 11:31
Oturma Odanıza Yön Veren Detaylar

 

Oturma Odası Dekorasyon Önerileri

Belki de evde en çok vakit geçirdiğimiz yerden birisi oturma odası. Zor bir günün ardından dışarıdan eve geldiğimizde kendimizi attığımız konfor alanımız olmasının yanı sıra oturma odası, misafirlerimizle ve ailemizle keyifli vakitler geçireceğimiz en temel konumdur.

Oturma odanızı etkili bir şekilde dekore etmek için küçük ipuçları ve önerilerimizi sizler için bir araya getirdik. İşte, Oturma Odanıza Yön Veren Detaylar

Bölümlerden Oluşan Oturma Odası…

Eğer büyük bir oturma odasına sahipseniz, odanızı bölümlere ayırmak sizler için çok daha kolay olacaktır. Fakat, yine de küçük alanları bölümlere ayırmak mümkün. Bunun için eşyalarınızın konumunu ve boyutunu çok iyi bir şekilde belirlemelisiniz.

Oturma odası dekorasyonuna başlamadan önce, söz konusu alanınızda hangi tarzın hakim olacağını belirlemek, eşya seçiminizde belirleyici unsur olacaktır.

Televizyon Köşesi Oluşturun

Sizi kendisine çekecek bir oturma odası, kesinlikle televizyon köşesine sahip olmalı. Televizyon köşeniz için ihtiyacınız olan temel mobilyaların evinizin ve sizin ruhunuzu yansıtmasına özen göstermelisiniz. Sizi yansıtmayan mobilyalarla dolu bir oda, çok da size aitmiş gibi gelmeyecektir. Bu nedenle, evinizde modern bir tarz arıyorsanız sıra dışı çizgilerden oluşan metal ve ahşap detaylarına sahip Variant Televiyon Ünitesini tercih edebilirsiniz. Eğer, "Oturma odamın dekorasyonu daha geleneksel olsun” diyorsanız, retro detaylara sahip televizyon üniteleri tam size göre olacaktır.

Televizyon Ünitesi Seçiminizde, mobilyanın tarzını belirlemek kadar önemli diğer bir detay ise söz konusu ünitenin işlevsel ve ergonomik bir yapıda olmasıdır. Bol depolama alanına sahip, kullanımı kolay ve kaliteli materyallerden üretilmiş tv ünitesi, harika bir köşe oluşturmanız konusunda sizlere destek olacaktır.

Bunun yanı sıra, seyir deneyimlerinizde sizlere eşlik edecek; patlamış mısır, içecek gibi yiyeceklerinizi rahatlıkla üzerine koyabileceğiniz orta sehpa veya zigon sehpa oturma odanızda mutlaka olması gereken mobilyalardan. Oturma odası dekorasyonunun uyum içinde olabilmesi açısından, orta veya Zigon Sehpa Alırken, tv ünitesinin tasarımını göz önünde bulundurmak önemli. Aynı zamanda, televizyon köşenizde kullanacağınız ünite eğer sade renklerden oluşuyorsa, tamamlayıcı ürün olarak sehpalarınızı sarı, turkuaz gibi canlı renklerden seçerek dinamik bir alan oluşturabilirsiniz.

Kitap Okuma Köşesi Oluşturun

Oturma odasında küçük bir kütüphane sizce de harika olmaz mı? En sevdiğiniz kitapların yanı sıra, okumanız için sizleri bekleyen kitapların yer aldığı bir kitaplık, odanızda kendi köşenizi oluşturmanızı sağlayacaktır. Modern dokunuşların ve birbirinden farklı renklerin yer aldığı Variant Kitaplıklar kitap okuma köşenize fazlasıyla yakışacak.

Oturma Odası Mobilyalarınız Variant’da

En rahat koltuğunuza uzanıp televizyon izlerken, kendi köşenize çekilip kitap okurken ya da arkadaşlarınız ziyaretinize geldiğinde oturma odanızın göze hoş gelmesi oldukça önemli. Zevkinize ve evinizin tarzına göre pek çok mobilyalara Variantmobilya.com adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.