Yaşam Alanlarınıza Modern Bir Dokunuş...

12-11-2020 16:10
Yaşam Alanlarınıza Modern Bir Dokunuş...

 

Modern Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

Ayrıntıdan ve karmaşadan uzak, ferah ve sade bir yaşam alanı hayali kuranlara oldukça hitap eden Modern Ev Dekorasyonu, son dönemlerde sık sık tercih ediliyor. Rahatlık ve fonksiyonellik vurgusunun ön planda olduğu söz konusu modern ev dekorasyonunda, dinamik bir atmosfer yaratma özelliği yer almakta.

Ev dekorasyonları arasında en genç ruha sahip olan modern tarzı başarılı bir şekilde uygulamak için hangi detayları göz önünde bulundurmalısınız? Hangi parçalar modern bir dekorasyonu beraberinde getirir?

Ev stilinde modern bir bakış açısı benimseyenler için birkaç ufak önerimizi bir araya getirdik...

Modern Dekorasyonda Mobilya Seçimi

Mobilyaların evin karakterini oluşturmada çok büyük bir etkisinin olduğunu yadsınamaz bir gerçek. Bu noktada, modern bir ev dekorasyonu oluşturmak için seçeceğiniz mobilyaların modern çizgilere sahip olması gerekiyor. Peki, modern çizgiye sahip mobilya nasıl olmalı?

Seçeceğiniz mobilyalarda modern bir havanın hakim olması için abartısız detaylardan uzak, yalın bir tasarımı sahip olması, ergonomik ve işlevsel özellikler taşıması çok önemli. Ahşap detaylara, mermer desenlere ya da metal aksamlara sahip birer mobilya, modern bir dekorasyon elde etmeniz konusunda sizlere yardımcı olacaktır.

Modern dekorasyonu yaşam alanınızın her bölümünde tercih etmeniz mümkün. Oturma odası, salon, yatak odası hatta banyo... Bu tamamen sizin zevkinize kalıyor. Zira, başarılı bir modern dekorasyon uygulaması yapmak istiyorsanız, genel olarak evinizin her odasının modern bir dizayna sahip olması, bütünlük açısından oldukça önemli.

Dilerseniz oturma odanızda, mermer ve ahşap detaylarının muhteşem uyumunu yansıtacak bir orta sehpa ve sehpanızla uyum sağlayacak bir tv ünitesi tercih ederek modern bir görünüm elde edebilir, çalışma odanız için metal detaylara sahip ahşap bir çalışma masası ve kitaplık kullanabilirsiniz. Seçeceğiniz mobilyalarda, siyah, gri, beyaz, gümüş, bronz, kahverengi gibi renklerin yanı sıra, küçük bir ayrıntıya yer vermek için canlı renklerden de yararlanmanız mümkün.

Modern Mobilyada Doğru Adres: Variantmobilya.com

Modern ve özgün tasarımları ile tüm gözleri üzerine çeviren Variant Mobilya, geniş ürün yelpazesi ile sizlere hayalini kurduğunuz yaşam alanına sahip olma olanağı tanıyor. Dolaptan Zigon Sehpa Modellerine; kitaplıktan avizeye kadar pek çok seçeneğin yer aldığı sitemizde size hitap bir mobilya mutlaka mevcut.

 

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.